Info voor de koks

We vragen je om een 3-gangen diner klaar te maken voor zes personen. Voor vier gasten en natuurlijk voor jezelf en je koksmaat. Als kok weet je van tevoren niet wie er bij jou aanschuift. Als je rekening moet houden met dieetwensen, dan krijg je dat uiterlijk vijf dagen van tevoren te horen.

Jullie mogen zelf bepalen wat je serveert. Het hoeven zeker geen culinaire hoogstandjes te zijn, want gezelligheid, elkaar ontmoeten staat voorop!

Je ontvangt van ons een mand met daarin onder andere ingrediënten en waardebonnen die je kunt verzilveren voor producten bij lokale (Gemertse) ondernemers. Met deze mand moet het mogelijk zijn om een heerlijk 3-gangen menu te bereiden. Maar je mag natuurlijk ook je eigen ingrediënten gebruiken/toevoegen.

Op woensdag 24 september 2025 organiseren we voor alle kookduo’s een informatie-avond (locatie volgt). Doel van de avond is dat we jullie de kookmanden uitreiken en is er gelegenheid om alle vragen te stellen die er op dat moment nog zijn. Daarnaast is het een gezelig samenzijn met alle kookduo’s om elkaar te inspireren.

Adres informatie-avond 2025 volgt.

De ‘spelregels’

  • Deelname bedraagt € 19,50 per persoon, want uiteindelijk zijn jullie ook tafelgenoten. Jullie ontvangen een mooie rijkgevulde kookmand met lokale producten. Daarnaast zitten er in de mand diverse waardebonnen met een totaal waarde van € 85,00, te besteden bij lokale ondernemers.
  • Wie heeft aangegeven dat het niet uitmaakt of je als eter of als koker wordt ingedeeld, krijgt daarover uiterlijk eind augustus bericht;
  • Kook-duo’s worden in de gelegenheid gesteld om een passend drankje te serveren aan de eters;
  • Probeer je aan het tijdschema te houden. Dat heb je als kok/gastheer/gastvrouw het meeste in de hand. Wanneer het wisseltijd is stuur je je gasten door naar het volgende adres, want een kwartier/20 minuten later verwelkom je alweer de volgende deelnemers;
  • Na afloop zijn uiteraard de koks ook van harte welkom op de naborrel (locatie 2025 volgt).