Info voor de eters

Laat je verrassen door je dorpsgenoten. Elk gerecht (voor-, hoofd- én na-) nuttig je met jouw partner/vriend/vriendin/vader/moeder/buurvrouw/buurman (iedereen die je dierbaar is) op een ander kookadres. Je ontmoet dus 3×4 nieuwe mensen, hoe fijn is dat!

Je weet van tevoren niet bij wie je gaat eten. Dat blijft tot vlak van tevoren een verrassing. Je wordt om 18:00 uur verwacht op een centrale plaats in Gemert (locatie 2025 volgt) voor de kick-off. We toosten met z’n allen op een leuke avond. Daarna wordt bekendgemaakt op welke locatie je verwacht wordt voor het voorgerecht. Je hebt dan een kwartier de tijd om je naar jouw voorgerecht adres te verplaatsen. Probeer zo veel mogelijk met de fiets te komen, dat is qua afstand haalbaar in die tijd.-

Geniet op jouw voorgerechtlocatie van het gerecht en van het gezelschap van je tafelgenoten.

Rond 19:25 uur wordt de hoofdgerechtlocatie bekendgemaakt. Dan volgt er 20 minuten wisseltijd, zodat je je uiterlijk om 19:50 uur kunt melden op deze locatie waar je het hoofdgerecht geserveerd krijgt.

Om 21:00 uur herhaalt het proces zich, met 20 min tussentijd voor de laatste gang, het nagerecht. Daarna komt iedereen weer bij elkaar (locatie volgt) om na te praten over de avond.

  • De kokers zullen zorgen voor eten en drinken.
  • Als je dieetwensen hebt kun je dit bij de aanmelding doorgeven.
  • Probeer zo veel mogelijk per fiets te komen, dat is qua afstand haalbaar voor iedereen.
  • Het is niet de bedoeling en niet nodig dat je een attentie meeneemt voor de gastheren/gastdames.
  • Houd je aan het tijdschema.