Aanmelden

Inschrijven voor 2025 is nog niet mogelijk. Houd onze socials in de gaten voor inschrijfmoment 2025.

EETDUO

Heb je zin om bij een willekeurige dorpsgenoot een hapje mee te eten? Schrijf je dan nu in.
Woon je in Gemert en ben je 18 jaar of ouder? Dan heb je nu de kans om smakelijk te dineren, gezellig en dichtbij huis. Elke gang op een ander adres. Deelname bedraagt € 19,50 per persoon.

Kookduo

Kook je graag en heb je zin om een 3-gangendiner klaar te maken? Dan kan je je inschrijven als kok. Liefst in een duo. Een kookduo kookt op één adres in Gemert, gewoon bij een van de koks thuis en daar ontvangt het kookduo vier gasten per gang. Zo zit je dus met z’n zessen aan tafel, maar wel bij elke van de 3-gangen met een ander gezelschap. Hoe leuk is dat!

Deelname bedraagt € 19,50 per persoon, want uiteindelijk zijn jullie ook tafelgenoten. Jullie ontvangen een mooie rijkgevulde kookmand met lokale producten. Daarnaast zitten er in de mand diverse waardebonnen met een totaal waarde van € 85,00, te besteden bij lokale ondernemers.

Omcirkel alvast zaterdag 27 september 2025 in je agenda want dan staat de tweede editie gepland. Wanneer je inschrijft als kookduo word je ondersteund in de voorbereiding en uitvoering van jouw Gemerts diner. Doe je mee als eet solo/duo, dan blijft het tot het laatste moment een verrassing wat er op tafel komt en waar je aanschuift. Lokale winkeliers en ondernemers zijn uiteraard ook van harte welkom om deel te nemen, als sponsor of gast.

Aanmelden

Inschrijven voor 2025 is nog niet mogelijk. Houd onze socials in de gaten voor inschrijfmoment 2025.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Naam
Wij melden ons aan als eetduo
Wij melden ons aan als kookduo